Bolt

“Otrok v meni” še vedno rad gleda risanke. Ne samo, da jih gleda, prav uživa v njih. Prejšnji teden sem si eno “privoščil”. Premierno. Na velikem platnu. V 3D tehniki. Sinhronizirano. Užival, kot že dolgo ne ob kakšnem filmu, še bolj pa se presmejal. V bistvu prekrohotal. Še ob pisanju teh vrstic, mi pleše nasmešek na ustnicah.

Bolt. Po slučajnih nizih dogodkov se znajde na drugem koncu Amerike. Superjunaški kuža, ki ščasoma spozna, da to ni. Preživi resnico. Se ne vda.  Srce bije za ljubljenega človeka. Človekico. Deklico s katero na filmskem platnu rešujeta najtežje naloge. Mora jo ponovno najti. Mora. Srce preveč boli, ko je ni. In strah, da se ji je kaj zgodilo je še večji. Potovanje preko “Nove celine” se prične…

Sinhronizacija v slovenščino imenitna. Glasovi kot izmišljeni za vse junake in bedake risanke. Dialogi duhoviti. Jezikovno predstavljene vse slovenske pokrajine. Prevzet nad 3D tehniko. Prvič sem kakšen film gledal z očali. In se podzavestno umikal letečim vijakom, frfotajočim pticam in ostalim predmetom, ki so mi “prihajali” naproti. Iz srca priporočam. Bejžte ga gledat. Ne bo vam žal.

Bolt

  • Share/Bookmark
 
01
nevenka
3.03.2009 20:19

Oho, hvala za tvoje priporočilo.
Morda si ga grem ogledat. Tudi jaz imam rada risanke, upam da ta del mene ne bo nikoli tako dologčasno odrasel, da mu risanke ne bi bile več všeč :-)

02
18.06.2009 20:49

kk kul je ta boltk an

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !